Augusztusi szerelemhoroszkóp!

És te mire számíthatsz szívügyekben a nyár utolsó hónapjában

Szerelmi horoszkóp 2019. augusztus 1-31.

Kos

A nyár végső tombolásával együtt az ön szívében is dúl a szerelem. Ráadásul ez az érzés szokatlan kreativitással társul önben, amit, ha nem él ki, akár dühként, vagy kirobbanó ösztönös erőként is megélhet. Ezért jobb, ha inkább alkot valamit: most akár egy házat is képes felhúzni. Az energia sportban is levezethető, de ettől még bőven marad ereje a szexualitásra is. Az sem igaz, hogy ez kimerítené önt testileg. Éppen ellenkezőleg: még több energiát kap a szerelemben.

Bika

Uralkodó bolygója a Napot közelíti és az értelem fénye most nem csak az ön, de egész családja homlokát is beragyoghatja. Sokat tartózkodik szerettei körében, és minél többen vannak, annál élvezetesebbnek érezheti a nyár gyümölcseit. A Nap és a Vénusz gyümölcse például a dinnye is, melyből közösen falatozgatva szimbolikusan az összetartozásukat is újra meg újra megélhetik. Egy családi ünnep, akár egy esküvő is összehozhatja a tágabb értelemben vett famíliát is.

Ikrek

Ön mindig is a szavak embere volt, de most a szerelem is szoros összefonódást mutat a szavakkal: tán még verset is farag? Ha így tesz, biztos lehet abban, hogy a hódítás eme eszköze célt érhet. De ha az érzelmeit képtelen a saját szavaival kifejezni, mert ügyetlennek érzi magát a romantikus költészetben, akkor bátran vegye kölcsön a professzionális rímfaragók mondatait. A siker így is garantált. Ha távol van a szerelmétől, ne csak elektronikusan levelezzen! A papír többet elbír.

Rák

Egy baráti kapcsolat zavaros pénzügyletté, vagy még zavarosabb szerelmi üggyé fajulhat. Elejét veheti a bajnak, ha már eleve nem megy bele semmilyen meggondolatlanságba e téren. Lehet, hogy a kapcsolat így megszakad, de korántsem örökre. Az óvatosság a régi társkapcsolatában sem árt, ez esetben az önmegvalósítás, talán egy drága hobbi vihet el sok pénzt. Próbáljon meg mértéket tartani, nehogy a társa megharagudjon önre!

Oroszlán

Ez igazán az ön hónapja, ahogy az mindig is lenni szokott. A Nap mellett a Vénusz és a Mars is a jegyében jár, ezért ereje teljében van, és ráadásul most az erőt szépséggel tudja palástolni, avagy párosítani. A potenciája az egekben van, és ezért nem is lehet meg szerelem nélkül. Ez egyébként ártana is az egészségének. Az érzelmek túláradását csak társaságban élheti meg jól, különben folytonos sírás lenne az élete. De szerencsére ennek kicsi az esélye. Hacsak nem vonul kolostorba.

Szűz

Uralkodó bolygója a mélységeket kutató Plútóval áll szemben: sok titokra rájöhet, és ez nem biztos, hogy megkönnyíti az ön szerelmi életét. Ugyanakkor, ha az érzelmei ettől nem változnak, akkor valójában nagyon is elmélyülhet az ön érzése a társával, szerelmével kapcsolatban. A felismerések nem feltétlenül rosszak, de mindenképpen felkavaróak, hiszen a mélységekbe lát. És ez bizony sohasem könnyű. Mivel azonban ön praktikus elme, azonnal tudni fogja, mit kezdjen az új tudásával.

Mérleg

Uralkodó bolygója a Nappal áll együtt az Oroszlán jegyében, ezért ez az az időszak az ön életében, amikor igazán elemében érezheti magát. Sőt, úgy is mondhatnám, hogy végre képes túllépni önnön árnyékán. A legjobban persze akkor élheti meg ezt az időszakot, ha a társával töltheti, valami kies üdülőhelyen, és még ráadásul valami közös hobbinak is szentelhetik az idejüket. A természetjárást önnek találták ki, és akkor szerencsés a párválasztása, ha a társa is ilyen.

Skorpió

A párja nagyon sokat vár el öntől a szerelem terén, és ez néha felvillanyozza önt, máskor viszont fárasztja. Jól teszi pedig, ha a kapcsolata vibrálását felhasználja, ha lépést próbál tartani a szerelmével. Ez ugyanis különös vonzerőt kölcsönözhet önnek is, érdekessé teszi önt, és még arra is felhasználhatja e változást, hogy a főnökei felfigyeljenek önre. A figyelem persze jó és rossz értelemben is önre terelődhet, de ez már önön múlik, hogy az előjel mégis pozitív legyen.

Nyilas

Utazásra, kalandra szólítják fel önt a csillagjai. A vágyott és óhajtott szerelem is akkor talál önre, avagy marad önnel, ha nem rest egy kicsit kimozdulni a hazájából. A vágyai leginkább a tengerekhez, vagy magas, tágas kilátással bíró hegyekhez vonzzák önt. Az extrém sportokat is szívesen kipróbálná, de azon ne csodálkozzon, ha a kedvese ezen a téren nem akarja követni önt. Legyen megértő vele, és ne borzolja fel az idegeit túlságosan a saját kalandjaival sem!

Bak

Ön a hűségesek közé tartozik, amit most művel, azzal azonban még önmagán is túltehet. Csak addig szeresse a kedvest, amíg magának is öröme telik benne. Ha azt tapasztalja, hogy nyíltan megcsalják, hogy hiábavaló minden közeledése, hogy csak kihasználják, akkor itt az ideje annak, hogy fordítson a sorsán. Még akkor is, ha ez átmenetileg magányossággal járhat. A magány érlelő is lehet, ezt ön tudja a legjobban.

Vízöntő

A gátlások tanító erejét ismét megtapasztalhatja. Akár a szerelemben is. Ez azonban az életnek az a terepe, ahol az ilyesmi csak előnyére válhat. Nyugtalan világunkban talán éppen az a legnagyobb baj, hogy a szerelemnek nincsen ideje kicsírázni sem, nemhogy kivirágozni. A lassan kibontakozó szavak, a gátlásos, szelíd, szemérmes kommunikáció abban is segíti, hogy önmagában felfedezze az érzést. Hogy magára ismerjen, magába merüljön. Érezzen.

Halak

Változékony lelkiállapotban van: hol a mennyekben, hol a pokol fenekén érzi magát. Valóban nagy stressznek van kitéve, de fokozott aktivitása most sorsdöntő ügyek miatt elengedhetetlen. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az alapok megerősítésére szán, legyen az lakásfelújítás, családi ügyek rendezése, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.

Ha tetszett a cikk, segítse munkánkat egy megosztással!

Mi a véleménye? Szóljon hozzá